Klassiska pepparkakorKlassiska, goda och lättbakade pepparkakor. Bara att sätta igång! Du behöver
Gör så här:cirka 150 st Ugn 225 grader, gräddningstid 5-6 minuter Blanda bakpulvret med hälften av mjölet. Koka upp vatten och socker. När sockret har löst sig tillsätter du sirap, fett och alla kryddor. Låt sockerblandningen svalna ordentligt innan du rör i mjölblandningen. Stjälp upp den lösa degen på bakbordet och knåda in resten av mjölet. Lägg tillbaka degen i en bunke och strö över lite mjöl innan du täcker med en handduk och låter degen stå svalt över natten. Kavla ut degen tunt, gärna direkt på den smorda bakplåten och ta med mått ut kakorna. Grädda i 5 till 6 minuter i 225 graders ugnsvärme. Lyft bort pepparkakorna från plåten så fort den kommit ur ugnen, gärna med en stekspade. Låt kakorna svalna på galler och förvara i plåtburk i rumstemperatur. Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Hello!
26 januari 2017
Hello! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Hello!
25 januari 2017
Hello! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Hello!
23 januari 2017
Hello! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Hello!
22 januari 2017
Hello! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Hello!
20 januari 2017
Hello! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Hello!
17 januari 2017
Hello! Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Howdy very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionallyI am glad to search out so many helpful info here in the put up, we want develop more techniques in this regard, thanks for sharing. feadaggdefedecge
17 januari 2017
Howdy very nice web site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I'll bookmark your web site and take the feeds additionallyI am glad to search out so many helpful info here in the put up, we want develop more techniques in this regard, thanks for sharing. feadaggdefedecge Kommentar av
Therese
9 december 2012
Blev jättebesviken, tyckte inte alls pepparkakorna blev goda, dessutom blev de antingen jätteljusa eller på gränsen till brända (när jag försökte få lite bättre färg på dem). Kommentar av
Vicki
1 december 2012
Jättebra recept! Degen var lätt att baka ut och kakorna smakade gudomligt! Recepten rekommenderas starkt! Äldre kommentarer
|
1 |
2 |
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarFruktbullarHärligt nygräddade bullar med frukt och frön smakar fantastiskt till fikat. Baka en plåt goda fruktbullar redan i dag! VetebullarÄppelbullar
Mjukt vetebröd, smörig fyllning och en mild smak av kanel eller vanilj – det är svårt att motstå nybakade bullar. Prova att fylla vetebrödet med äpple nästa gång och du har en smak som riktigt gifter sig med de andra. Hembakat bröd
Finns det något som går upp mot doften av nybakat bröd?
Satsa på ett gott surdegsbröd som passar både till mat och som frukostbröd.
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Hej jag älskar julen och grisar! Ps jag är 7 år