Hur gör jag fullkornspepparkakor?
kan inte hitta nagot recept pa fullkornspepparkakor. anvander jag samma mangd grahamsmjol som vanligt vetemjol?
- aa i new york
Om du vill så kan du byta ut vetemjölet mot fullkornsmjöl, ja. Men konsistensen och smaken blir förstås en helt annan. Jag skulle föreslå att du använder en mindre mängd grahamsmjöl i degen, kanske börjar med hälften. Då hittar du lättare den mängd när smaken blir bäst. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarBaka tre sorters bullar av samma deg!Nybakade frukostbullar får den segaste morgon att ljusna. Prova att baka tre sorters bullar av samma deg! Kyckling i curryLångkok blir mustigt värmande grytor!Glöm grytan på spisen och bjud på riktigt mustig currygryta! SemlorDags för semlor!Över hela Sverige äter vi semlor just nu. Vad en riktigt bra semla är råder det delade meningar om. Vissa vill äta sin semla som en traditionell hetvägg med varm mjölk. Andra föredrar någon ny variant eller startar mjukt med mindre semlor för att inte få nog för tidigt. Passa på att njuta av en god svensk tradition! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|